Skab din hel egen cykel - med personlighed

Hos Cykelcenter Herning har du også mulighed for at designe din nye cykel hvor du selv bestemmer stel, farve, kombonenter og meget mere vi kalder det Custom Biks by Palmus.

Det allerbedste er at du laver en aftale med Jens Palmus og kommen ind til en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan se på dine mange muliged for at designe de hel egen cykel.

Dette var Caspers Raven ltd der lige skulle piftes op inden han modtog den.. lidt lækkert upgrade med xt bremser med kabler der matcher decals.
Og så har den også lige fået en dropper..
Det giver lige det sidste sådan en omgang kabler.
De fåes i alle regnbuens farver

Denne cykel er ejet af Claus Hvid.. den har lige gennemgået en større opgradering.
Den fik midtjyllands første eagle gruppe. så har den lige fået sram level ultimate bremser. Et rotor inpower rex 1.1 kranksæt, og nogle superlette dt swiss hjul..
Og så er der lige den super lækre Focus Raven max sl ramme på kun 890g.
totalt giver det et rent xc monster.. møj lækker cykel

Dette er en 29" fully også med et stel fra canadiske banshee.
Super fed rå finish.
Et Ghetto 1x10 setup på gear med sram x.0 gripshift og bagskifter.. hjul fra sram. lidt dh bremser fra shimano zee -dobbelt stemplede.. og alt er sat op til 120mm vandring - hvilket gør dette til en uhyre aldisig cykel. super fed finish og mega sjov geometri og med en dropper fra raceface og en lækker riserbar fra samme firma.. ja så er det hele lækkert.

Dette er en super lækker Banshee paradox bygget med henblik på at ha en sjov cykel til skoven.

Der er en god blanding af kvalitets komponenter fra race face - fox - shimano m8000 - 4cros - halo - maxxis - magura mt5, alt sammen krydret med lidt rødt lir for at lige få den til at stå helt af.. mega lækker cykel med super køreegenskaber.

Banshee laver super kvali rammer og denne er så kompakt vi ikke kan smide større dæk på end dette. mega sjov  cykel

Dette er starten på en af mine yndlings opbyggede cykler.. et gt carbon stel.. crankbrothers hjul. fox factory gaffel med kashima. komplet xtr gruppe. lidt fine syntase dele. krydret med farvede kabler og lidt token lir i forskellige farver.. resultatet blev mega godt

Det her projekt var mere et forsøg på at gå min buddy Jan lidt ned på en noget mere kompakt cykel da hans lange 29" carbon ikke rigtig kunne holde greb bag eller var til at styre rundt.

Det lykkedes rigtigt godt med denne kompakte banshee paradox.
alle delene er fra den gl cykel på når frempind og styr fra spank..
Den ser mega rå ud og handler fantastisk.

For nyligt har den fået spinergy xyclone hjul på..
mega fed bike

Startede som en focus super bud. gaflen har fået lidt længere vandring. gearet om fra 3x10 til 1x10. wolftooth klinge. race face styr -kortere frempind. token styr. og til sidst sat op tubeless

Dette startede som en cykel der allerede var special bygget - men denne kunne ikke tage de tæsk ejermanden gav den. så der måtte nye hjul til. de blev specialbygget af os med hope pro2 nav og spank oozy fælge med guld nipler.. og så lige et gear update også i form at komplet sram gx..  nu er den klar til mange nye ture.

Dette er en af gt jens projekter.. en super lækker fully der bare lige skulle ha det sidste touch for den stod lige så skarp som de andre i garagen..
lidt guldkabler og lidt guld stumper for at toppe den op.
Den er blevet super lækker

Dette projekt er en Santa Cruz Tallboy alu..
Den blev sat op med et 1x11 setup.
En blanding af xx1 og x01. zee bremser. spinergy xyclone hjul. nobby nic dæk, og ja ved godt det er et dk styr - men farven er lækker.
Rockshox sid gaffel og fox dæmper.. super fed cykel med lækre køreegenskaber..
Super lækkert....

Disse 2 cinellier er bygget rent op som cafe racere.
Cinelli mystic rat alu stel og gaffel.
Cinelli sadelpind - cinelli ant frempind og cinelli bull horn styr/dropbar på den røde.
Håndbyggede hjul med sturmey acher nav og dt eger.

Super lækre cykler med stive stel  - skarpe køreegenskaber

Vi  har efterhånden lavet et par projekter for Mikkel  - og dette er den seneste.  

Super lækker cinelli  mash med kun de bedste fixie komponenter. cinellies super alu stel med carbon gaffel. sram onium kranksæt. concor sadel. blb hjul  og lidt mische dele.. lækkert. Det er en af de fedeste fixie man kan få nallerne i 

Dette er et eksempel på en konvertering fra et normalt drivetrain til en 1x10 setup.. det kan laves i mange forskelige gearinger og kræver man lige prøver sig lidt frem med klingen for.. vi har lige fået nogle lækre kassetter til formålet i stedet for one up metoden..
Kig ind og få en snak

Costum byggede hjul med blå halo fælg og sort nav. blå skruer til skivebremse og blå stikaksel

En super skarp focus ulu racer. let opgraderet med token hjul og lidt focus carbon dele..
det gør virkelig meget både ved look og performance at skifte hjul. en opgradering givet godt ud

Lækker commencal bygget op fra bunden. en 27,5 rig bygget med henblik på sjov. xx1/x01 mix på gear. sid gaffel . en masse token dele for lir og lidt magura bremser for at kunne holde den..
Lækker bike der er easy at køre..

og så lige med magura bremser til at holde den når det går for stærkt..
og for at toppe det hele af en dmr oplukker på front mesh mount- bare for sjov

Dette re en renoverings projekt for en kunde der havde en gl Raver stående i garagen - med slidte dele men med det rigtige stål stel.. så vi bestemte os for en omlakering.

Nye new ultimate hjul .
Komplet ultegra gruppe..
Resultatet blev en super lækker gennem renoveret vintage ramme med moderne drivetrain..

lækker lækker opgradering og cyklen kører som en ny.

 

Dette er en af gt jens cykler igen.. komplet opgradering af en gl 3x9 gear gruppe til en 1x10. lavet med lækre dele fra race face of oneup. super fed carbon stel, og nu en fed fed farve sammensætning.

Dette er et projekt til en god ven af butikken der til dagligt handler med læder varer.. det startede som en lille slidt racer. den blev strippet .

En renovation af en gl lilla peugeot der tog lidt overhånd.
Den blev omlakeret. nye hjul blev bygget med sturmey acher nav - et duomatic bagnav. Brooks sadel - brooks styrbånd - brooks sadeltaske alt i ægte læder.

Trelock manufacture lås med læder taske.

En teaktræ bagskærm der har fået adskillelige lag skibslak.. super flot.. efterfølgende er der kommet messing klokke og pedaler på..
Super lækker bycykel der kan kendes i mængden

Denne gt har lige fået lidt orange lir for at få den til at poppe.
En opgradering på bagskifter og så ellers orange stumper for resten.
Orange styr - orange pedaler  - orange sadelklampe og så lidt ekstra som ven til hætter, stikaksler og klingebolte.. det giver lige det sidste.

Denne cykel havde været igennem værkstedet en gang før.. Men denne gang skulle den ha hele armen.

  • Komplet omlakering.
  • Ny m8000 xt 1x11 setup.
  • Lækre titaniums dele fra thomson..
  • Nye maxxis dæk.. nyt nyt nyt.
     

Dette er en af mine yndlings projekter.. den blev lige som gt jens ville ha den.. igen. Specielt er jeg glad for den måde vi fik lakkeret gaflen på - med sort krone til at matche stellet. Totalt er det blevet en super sammenhængende cykel.. mega lækker - tak for projektet Jens Krog

Dette er for at vise at vi kan lave alt om til el også. Den ene cykel er en Christiania der skulle komplet renoveres  - med lak og nye hjul og motor. den anden er en ældre herres 3 hjuler der blev for tung for ham at træde. sammen kom vi frem til en motor løsning med de specs han havde brug for.. lækkert.